За нас

За нас............

DIAMONDS PROFESSIONAL CLEANING SERVICES

Почистването на дома за някои е хоби и начин за борба със стреса, а за други е истински кошмар! Разхвърленият и мръсен апартамент може да направи натовареният ви ден още по-тежък и стресиращ, така че защо да си отваряте допълнително работа, когато се приберете у дома? Желанието ни е да премахнем този товар от плещите ви, предоставяйки почистващи услуги на топ ниво, от малки апартаменти, до големи жилища и къщи с много стаи!

Нашият екип

Екипите на “DIAMONDS PROFESSIONAL CLEANING SERVICES”са подготвени с необходимата техника и професионални препарати, за да преборят мръсотията във всяка една фуга или ъгълче на Вашият дом.С внимание към всеки детайл ние Ви гарантираме перфектни резултати и при най-замърсените и труднодостъпни места.Независимо дали се нуждаете от абонаментна поддръжка, за почистване на домове, еднократно основно почистване, или просто искате да изперете меката мебел , ние сме готови да задоволим всички Ваши нужди на най-високо ниво на обслужване.

Абонаментно почистване на дома или офиса

Екипите на “DIAMONDS PROFESSIONAL CLEANING SERVICES”са подготвени с необходимата техника и професионални препарати, за да преборят мръсотията във всяка една фуга или ъгълче на Вашият дом.

............Как работим............

Как DIAMONDS PROFESSIONAL CLEANING SERVICES работи

1

Запитване

Може да направите запитване онлайн или по телефона

2

Ние чистим

Правим оглед и почистваме вашият дом или офис

3

Вие си почивате

Вие може да бъдете абсолютно сигурни за почистването на дома ви или офиса